MAÜ-ÇÖZMER

Vali Yardımcısı ve Vakıflar Bölge Müdürü Öğrencilerimizle İftar Açtı

Üniversitemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Kampüsümüzde düzenlediğimiz öğrencilerimize yönelik iftar etkinliklerimiz ziyaretçilerimizin katılımıyla devam ediyor.

Mardin Valiliği Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürü Hakan Demir iftar etkinliklerimizin düzenlendiği kampüs merkezi yemekhanemizi ziyaret ettiler.

Vali Yardımcısı Demirdağ ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürü Demir’e Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreterimiz Eyyüp Birkan ve etkinlikleri koordine eden Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız Mehmet Bayar eşlik ettiler.

Yemeklerin hazırlandığı alanları da gezen Vali Yardımcısı Demirdağ ve beraberindekiler çalışan personellere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Yemek tezgâhının başına geçip öğrencilerimize iftar yemeğini dağıtan misafirlerimiz iftarlarını öğrencilerimizle birlikte açtılar.

İftar sonrası öğrencilerimizle de sohbet eden Vali Yardımcısı Demirdağ, iftar etkinlikleri nedeniyle üniversitemize ve katkı sunan Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.