MAÜ-ÇÖZMER

Üniversitemiz Öğrencileri Boykota Devam Rehberi Hazırladı

İşgalci israil'in Filistin’e yönelik saldırılarını başlattığı günden itibaren açıklama, eylem, boykot ve söylemleriyle işgale tepki gösteren Üniversitemiz öğrencileri İsrail işgalini gündemde tutmaya devam ediyorlar.

Öğrencilerimiz Boykot Çalışmalarıyla Öncü Rol Oynuyor
Filistin'de yaşanan insanlık suçuna ekonomik anlamda destek veren markaları boykot etmeye ve hayatımızın her alanından çıkarmaya devam ediyoruz diyen öğrencilerimiz kapsamlı bir Boykota Devam Rehberi hazırladılar.
Öğrencilerimizin “7’den 70’e Soykırıma Dur De Boykota Destek Ol” sloganıyla hazırladıkları boykot rehberinde günlük hayatta yoğun olarak kullanılan ürünler başta olmak üzere boykot edilecek ürün ve markalar kategoriler halinde yer alıyor.
Rehberde ayrıca boykotun amacı, yöntemleri ve aşamaları ile ilgili de bilgiler veriliyor.

Rektörümüzden Öğrencilerimizin Filistin Hassasiyetine Teşekkür
Siyonist işgale karşı Filistin mücadelesinin yanında yer alarak kesintisi olarak destek çalışmalarını sürdüren öğrencilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, toplumun her kesiminden öğrencilerin boykota devam çalışmasına destek olunması çağrısında bulundu.

Tarihte yaşanan farklı soykırımlardan da bahseden öğrenciler, boykot rehberinde tarihte iz bırakan soykırım anılarından bahsederek soykırım ile ilgili film ve kitap önerilerinde de bulunuyorlar.
Öğrencilerimiz, hazırladıkları BOYKOTaDEVAM sosyal medya hesabı ile de boykota devam çalışmalarını yaygınlaştırmayı devam ettirecekler.