MAÜ-ÇÖZMER

Üniversitemiz MAÜ'de MEZUNİYET Heyecanı BAŞLIYOR

2023-2024 akademik Ders Yılı sona eriyor. Üniversitemizde yeniden mezuniyet coşkusu başlıyor.
Merkez ve ilçelerimizde bulunan bütün fakülte, yüksekokul ve bölümlerimizde mezuniyet etkinlikleri düzenlenecek.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız organizasyonunda Rektörlüğümüz AKM'de bütün fakülte, yüksekokul ve bölüm bazlı olarak yapılacak mezuniyet törenlerimiz yöneticilerimizin, hocalarımızın, öğrencilerimizin ve öğrencilerimizin yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Rektörümüz Özcoşar: “Mezun Olacak Öğrencilerimize MAÜ Diplomalarıyla Başarılı Bir Gelecek Diliyorum”

MAÜ ailesi olarak hep birlikte mezun olacak öğrencilerle mezuniyet heyecanını yaşayacaklarını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar yaşayacakları bu heyecana bütün öğrenci ailelerinin ve yakınlarını beklediklerini ifade etti.
Rektörümüz Özcoşar, Mardin Artuklu Üniversitesi ikliminde Ahlak Bilgi Üretim anlayışıyla yetişen bütün öğrencilere MAÜ diplomalarıyla başarılı bir gelecek diledi.