MAÜ-ÇÖZMER

Rektörümüzden Öğrencilere Yemek Desteği Sağlayan Belediyeye Teşekkür

Üniversitemizde öğrenim gören bütün öğrencilerin üniversitemiz yemekhanelerinden ücretsiz faydalanması için kendilerine destekte bulunacakları sözünü veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un bu müjdesinin ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerimize sağlanan yemek desteği devam ediyor.

Rektörümüz Özcoşar, Vali ve Başkan Vekili Akkoyun’a Öğrencilerimiz Adına teşekkür Etti

Türkiye’nin öğrencilerine en ucuz yemek hizmetini veren üniversitesi olduklarını ve 2023 yılı boyunca 4 çeşit öğlen yemeğini öğrencilerine 5 TL tutarında bir katkı payıyla verdikleri bilgisini veren Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerimizin ödediği katkı paylarının da tamamının Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirterek Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un bu desteği sonucunda bütün öğrencilerin bedelsiz yemek desteği almaya başladığını ifade etti.

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin Mardin Artuklu Üniversitesine her alanda destek verdiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Üniversitemizde öğrenim gören bütün öğrencilerimizin yemek katkı bedellerini karşılayan ve öğrencilerimizin ücretsiz yemek yemesini sağlayan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’a bütün öğrencileri adına teşekkür etti.

Öğrencilerin ay boyunca üniversitemiz yemekhanelerinde yediği yemeklerin katkı paylarının tamamını karşılayan Mardin Büyükşehir Belediyesi ödemeleri her ayın sonunda öğrencilerin hesabına gerçekleştiriyor.