MAÜ-ÇÖZMER

Rektörümüz İftarını Öğrencilerimizle Açtı

Üniversitemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Kampüsümüzde düzenlediğimiz iftar etkinliklerimiz devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız ve Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan ile birlikte iftar etkinliklerimizin düzenlendiği kampüs sosyal merkezi yemekhanemizi ziyaret etti.
İftar öncesi Rektörümüz öğrencilerimizle sohbet etti.
İftar yemeğini öğrencilerimize dağıtan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız ve Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan ile birlikte öğrencilerle birlikte sıraya girerek iftar yemeğini aldı ve iftarını öğrencilerle birlikte açtı.
İftar sonrası da öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz ardından kampüsten ayrıldı.