MAÜ-ÇÖZMER

Rektörümüz Filistin Günleri Etkinlikleri İçin Muş İlimizde

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Muş Alparslan Üniversitesi'nin düzenlediği Filistin Günleri etkinlikleri kapsamında konferans vermek üzere Muş ilimizde idi.

Muş Alparslan Üniversitesinin davetlisi olarak Muş’a geçen Rektörümüz, öncelikle Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican’ı makamında ziyaret etti.
İki üniversite ilişkilerinin konuşulduğu ve işbirliği çalışmalarının arttırılması konusunun değerlendirildiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican hocamıza editörlüğünü yaptığı ve üniversitemiz tarafından 2 cilt halinde yayımlanan ARTUKLULAR kitabını takdim etti.

Rektörümüz Muş Üniversitesinde Siyonizm ve Direniş’i Anlattı
Rektörümüz Özcoşar, ziyaretin ardından Muş Alparslan Üniversitesi 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi'nde 'Siyonizmin Ezberini Bozmak: Yeni Bir Direniş Felsefesi' başlıklı interaktif bir konferans gerçekleştirdi.
Konferansa Muş Alparslan Üniversitesi hocaları, öğrencileri ve Muş halkı yoğun ilgi gösterdi.

Rektörümüz Muş’ta Kampüs İntifadası Çadırını Ziyaret Etti
Rektörümüz, konferans sonrası Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü ile birlikte Muş Alparslan Üniversitesi öğrenci toplulukları öncülüğünde kampüste açılan Kampüs İntifadası çadırını ziyaret etti.
Rektörümüz, çadırda bulunan gençlerle sohbet edip duruşları nedeniyle kutladı.