MAÜ-ÇÖZMER

Öğrencilerimizi Memleketlerine Bayram Şekerleriyle Uğurladık

Üniversitemizde öğrenciler için erken bayram kutlaması yapıldı. Üniversite öğrencilerimiz memleketlerine bayram şekeriyle uğurlandı.

Üniversitemiz ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Ramazan ayı boyunca kampüste öğrencilere yönelik düzenlenen ücretsiz iftar etkinliklerimiz 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla sona erdi.
Tatil öncesi son akşam düzenlenen son iftar programımız sonrası öğrencilerin tek tek bayramını kutlayarak ilk bayram şekerlerini ikram ettik.
Öğrencilerimiz ilk bayram şekerlerini üniversitemiz adına Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız Mehmet Bayar, Şube Müdürlerimiz Mehmet Fidan, Ahmet Aydoğan ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Murat Bağış’ın elinden aldılar.
Ailelerinden uzakta geçirdikleri Ramazan boyunca kendileri için hazırlanan iftar programından, iftar programı kapsamında düzenlenen etkinliklerden çok memnun kaldıklarını söyleyen öğrencilerimiz ayrıca kendileri için bayram kutlama programının yapılması ve ilk bayram şekerlerini üniversitelerinden almalarının da kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.
Üniversitemiz adına Öğrencilere bayram şekerini verip bayramlarını kutlayan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Mehmet Bayar, Ramazan ayı boyunca günde ortalama 1500 öğrenciye ücretsiz iftar yemeği verdiklerini ve etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyleyerek amaçlarının öğrencilere bir aile ortamı oluşturmak ve ailelerini aratmamak olduğunu aktardı.
Bayar, son iftar akşamını da bir bayram sevinciyle yaşamak ve öğrencileri bir bayram heyecanıyla ailelerine uğurlamak için öğrencilerin bayramını kutlayıp ilk bayram şekerlerini ikram ettiklerini sözlerine ekledi.