MAÜ-ÇÖZMER

Öğrencilerimiz Mezuniyetlerini Dabke Dansıyla Kutladı

Üniversitemiz mezuniyet etkinliklerinde Filistin’e Destek gösterileri yapılmaya devam ediliyor.
İsrailin Gazze’de sürdürdüğü işgal ve öldürülen on binlerce insanın anısına müziksiz ve sade törenlerle gerçekleştirilen mezuniyet etkinliklerimizde hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından Gazze dramına karşı dünyaya mesajlar da veriliyor.

Bu yıl bölümlerini bitirip mezun olmaya hak kazanan Mardin Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri mezuniyet programında Filistin direnişiyle özdeşleşen Dabke Dansı yaparak direnişin yanında yer aldıklarını bir daha gösterdiler.
Üniversitemiz Mardin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Dabke Dansı ilgiyle ve takdirle izlendi.

Aylardır sürdürülen siyonist işgalde onlarca üniversitenin yıkıldığını ve binlerce öğrencinin öldürüldüğünü söyleyen öğrencilerimiz yaşanan katliamın bir an önce bitmesi ve Filistin’in özgülüğüne kavuşması temennileriyle diplomalarını hocalarının elinden aldılar.