MAÜ-ÇÖZMER

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valimiz Tuncay Akkoyun ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz ‘Türkiye Yüzyılında Ombudsmanlık ve Üniversiteler’ söyleşimiz için Üniversitemize gelen Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi/Türkiye Ombudsmanı Sayın Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret ettiler.

Türkiye Ombudsmanı Malkoç, Üniversitemiz Rektörlüğünde ilk dört yıllık görev süresini dolduran ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden üniversitemize Rektör olarak ataması yapılan Rektörümüz Özcoşar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Rektörümüz Özcoşar, gerçekleştirdiği ziyaret ve iyi dilekleri nedeniyle Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi/Türkiye Ombudsmanı Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valimiz Tuncay Akkoyun’a memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.