MAÜ-ÇÖZMER

Kampüsümüzde Öğrencilere İftar Öncesi Söyleşiler Düzenleniyor

Üniversitemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde Kampüste öğrencilere yönelik Sağlık Kültür ve Spor Dairemiz koordinasyonunda düzenlenen ücretsiz iftar etkinliklerinde iftar öncesi söyleşiler de gerçekleştiriliyor.

İftar Söyleşileri ‘Orucun Beslenme Alışkanlıklarına Faydası’ ile Başladı

İftar öncesi söyleşi programları Tıp Fakültemiz Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Beslenme Uzmanı ve Yazar Doç. Dr. Hasan Basri Savaş’ın 'Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme Ve Orucun Beslenme Alışkanlıklarına Faydası' başlıklı söyleşisi ile başladı.
Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Gökçe 'İslam’da Zaman ve Sıhhatin Önemi' konusu, İslami İlimler Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Ensari, 'Kuran’ın Evrensel Mesajlarından Bir Kesit' konusu, İslami İlimler Fakültemiz İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Abdulaziz Kıranşal da, 'Müslüman Bir Gencin Günlük Ramazan Programı' konusu hakkında öğrencilerle söyleşi yaptı.
Söyleşileri gerçekleştiren hocalarımız söyleşi sonrasında iftarlarını öğrencilerle birlikte açıyorlar.

Söyleşiler Ramazan Boyunca Sürecek
Üniversitemiz kampüsünde bulunan Merkezi Yemekhanede düzenlenen iftar programları kapsamında gerçekleştirilen İftar öncesi söyleşiler Ramazan ayı boyunca farklı konuk ve konularla devam edecek.