MAÜ-ÇÖZMER

Kampüste Öğrencilerimize Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar Verilecek

Üniversitemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde Kampüsümüz Merkezi Yemekhanede iftar programları düzenlenecek.

Ramazan boyunca devam edecek iftar programlarının ilki öğrencilerimizin yoğun katılımıyla bir aile sofrası tadında gerçekleşti.
Üniversitemiz çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterimleriyle başlayan program Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürümüz Mehmet Fidan tarafından okunan Kuranı Kerim Tilaveti, Dua ve Ezan ile devam etti. Program İftar Yemeğiyle sona erdi.

İlk iftar programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Demirhan da katılarak ilk iftarını öğrencilerle birlikte açtı ve kendileriyle sohbet etti.
Rektör Yardımcımız Demirhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğüne bu anlamlı programa sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Üniversitemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü destekleriyle ve Sağlık Kültür ve Spor Dairemiz koordinasyonunda düzenlenen iftar programına katılan öğrencilerimiz iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar, öğrencilere yönelik ücretsiz iftar programlarının Ramazan boyunca hafta içi günlerde devam edeceği bilgisini verdi.