MAÜ-ÇÖZMER

Akademisyenlerimiz 'Nitelikli Bilimsel Çalışmalar ve Deneyimler' Söyleşisinde Buluştu

Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından akademisyenlerimize yönelik bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşiye Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz konuk konuşmacı olarak katıldı.

Kütüphanemiz Akademisyen Yetiştirme Programı (AYP) salonumuzda gerçekleştirilen söyleşide Prof. Dr. Ramazan Solmaz, akademisyenlerimizle interaktif bir ortamda 'Nitelikli Bilimsel Çalışmalar ve Deneyimler' konusunda konuştu.

Söyleşi sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız, Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz hocamıza teşekkür ederek programın anısına kendisine üniversitemiz şiltini takdim etti.

Söyleşi birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.