MAÜ-ÇÖZMER

2023-2024 Bahar Dönemi Yedek Listelerden Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri Duyurusu (3. Yerleştirme)

FAALİYET/SÜREÇ

TAKVİM/TARİHLER

Asıl kazanan adaylardan kesin kayıt yapmayan adayların yerine boş kalan kontenjanlar için yedek listelerden kayıt hakkı kazanan adayların ilan edilmesi(3.Yerleştirme)

5 Şubat 2024

Yedek listelerden kayıt hakkı kazanan adayların (online) kayıtlarının yapılması(3.Yerleştirme)

5-7 Şubat 2024

BOŞ KALAN KONTENJANLAR İÇİN YEDEK LİSTELERDEN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ

S.NO

PROGRAM ADI

TÜRÜ

YEDEKLERDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

EĞİTİM YÖNETİMİ(İÖ)

Tezsiz Yüksek Lisans (İ.Ö)

Listeyi görmek için tıklayınız

KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin kayıtları çevrimiçi/online alınacaktır.

a) Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt modülüne girerek kesin kayıt işlemlerini (5-7 Şubat 2024 Saat:17.00’a kadar) onaylamaları gerekmektedir.

b) Tezsiz Yüksek Lisans (İ.Ö.) programları için belirlenen dönemlik öğrenim ücreti, kayıt süresi içerisinde ödendikten sonra kesin kayıt işlemi onaylanabilecektir.

c)  Tezsiz Yüksek Lisans (İ.Ö.) Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı öğrenim harçlarını kesin kayıt tarihleri içinde öğrenci numarasını kullanarak Öğrenci Bilgi Sistemi ile entegreli olan Halk Bankası internet bankacılığı, banka şubesi veya banka ATM’si aracılığıyla yatırmaları gerekmektedir.

d)  Öğrenciler, öğrenim harcını yatırdıktan sonra aktif hale gelecek olan kesin kayıt sekmesini kullanarak 5-7 Şubat 2024 Saat:17.00’a kadar kesin kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Sadece öğrenim harcını yatırmak, kesin kayıt yapmış olmak için yeterli olmadığından, Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kesin kaydın tamamlanması gerekmektedir.

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İÇİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerin Yüksek Lisans (İ.Ö.) Programları için öğrenim ücretleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

T.C. Vatandaşı Öğrenciler İçin İkinci Öğretim Tezli Yüksek Lisans Öğrenim Ücretleri

Uyruğu

Program Türü

Dönemlik Ücret

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Öğrenciler

Tezsiz Yüksek Lisans İ.Ö. Programları

Kesin kayıt linki için tıklayınız.

Öğrenci numarasını sorgulamak için tıklayınız.