MAÜ-ÇÖZMER

TÜM HABERLER

İyilik MAÜ Kanında Var- 28.05.2024

Düzenli olarak Kızılay'a kan bağışı kampanyaları gerçekleştiren üniversitemiz, yeni bir kan bağışı çalışması gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz israilin Refah Saldırılarına Tepki Gösterdi- 28.05.2024

Öğrenci topluluklarımız, işgalci israilin Gazze’ye yönelik saldırı ve katliamlarına tepki göstermeye devam ediyorlar. Öğrencilerimiz, Siyonist israilin önceki gün Gazze Şeridinde bulunan Refah bölgesinde çocuk, kadın ve savunmasız sivillerin kaldığı kampa  yönelik saldırı ve katliamını kampüste düzenledikleri yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto ettiler.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemiz İlk Öğrencilerini Alıyor- 27.05.2024

Üniversitemiz Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi bu sene ilk öğrencilerini alıyor. ÖSYM tarafından yapılacak merkezi sınav sonucu 2024-2025 Akademik yılın başında Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemize öğrenci alımı yapılacak.

Üniversitemizde Ortadoğu'da Siyaset Ve Toplum Kongresi Düzenlenecek- 24.05.2024

Üniversitemiz önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor.  Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü tarafından Granada Üniversitesi Barış ve Çatışma Çalışmaları Enstitüsü ve Fundación Euroárabe (FUNDEA) ortaklığıyla hazırlanan kongre Mardin Artuklu Üniversitemiz ev sahipliğinde ilimiz Mardin’de gerçekleştirilecek.

Türkiye’de Bir İlk: Glutensiz Ürünler Kafe Fırın Açıyoruz- 21.05.2024

Üniversitemiz Gastronomi ve sağlıklı beslenme alanında önemli bir çalışmaya daha imza attı. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz tarafından “Sağlıklı Yaşamaya Bir Adım Daha Glutensiz Ürünler/Glutensiz Kafe Fırın” projesi hazırlandı.